Workshop voor ouders: Leren luisteren

Opvoeden klinkt makkelijker dan het is. Elke ouder is dan ook wel eens onzeker over de opvoeding van zijn of haar kinderen. Weet dat je als ouder veel zelf kan doen om een probleem met je kind op te lossen. De workshop Leren luisteren geeft concrete tips en handvaten hoe je dit in praktijk kunt brengen.

De gratis workshop op woensdag 2 oktober aanstaande is voor ouders met kinderen tot 10 jaar. Thema van de avond: Als je kind niet naar je luistert… Ouders krijgen tips en handvaten om hun kind te leren grenzen accepteren en te begrijpen wat ‘nee’ betekent. De workshop is van 19.30 tot 21.30 uur in het Grand café in de Ruijschenbergh, Julianastraat 2 in Gemert. De organisatie is in handen van het Centrum voor Jeugd en Gezin. Daar kun je je ook aanmelden via cjg@gemert-bakel.nl of (0492) 378 500.

Wat is het CJG?
We vinden het belangrijk dat al onze kinderen en jongeren veilig en prettig kunnen opgroeien. Daar moeten we met elkaar voor zorgen! Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Gemert-Bakel is de spil in het netwerk van ouders, scholen en organisaties. Het is een plek waar ouders, kinderen, jongeren tot 23 jaar en professionals terecht kunnen met al hun vragen over opvoeden en opgroeien. Ook organiseert het CJG activiteiten en cursussen in Gemert-Bakel.