Vrijwilligers gezocht

Omroep Centraal Gemert Bakel zoekt allerlei vrijwilligers!

Voor veel inwoners van Gemert – Bakel vormt Omroep Centraal  een wezenlijk onderdeel van hun dag.  Zij luisteren dagelijks naar de programma’s om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws uit Gemert en omstreken. Zij lezen dagelijks de kabelkrant en bekijken de uitzendingen via de tv. Maar ook via YouTube, Facebook en Instagram zijn we actief en het aantal bezoeken en reacties hier groeit hard.

Omroep Centraal Gemert Bakel  bestaat voor 100% uit vrijwilligers die voor het verzorgen van de programma’s op radio en tv dagelijks enthousiast ‘het veld’  intrekken. Maar ook voor de bewerking van de beelden en het geluid tot radio of tv items zijn vrijwilligers dagelijks aan het werk.

Voor het verzamelen van nieuws werken we samen met de lokale omroepen uit aangrenzende gemeenten. Verwerking en agenderen van items waar we aandacht aan willen geven is dagelijks werk.

Het materiaal (camera’s, mengpaneel, microfoons, lichtbronnen etc.) dat gebruikt wordt voor het maken van de uitzendingen wordt eveneens door een aantal bevlogen vrijwilligers beheert en onderhouden.

 Wil je kijken of radio maken iets voor jou is? Of wil je eens proberen of je achter een camera past? Ben je bedreven op social media? Vind je het leuk om met beeld en techniek bezig te zijn? 

Neem dan contact op via  redactie@omroepcentraal.nl