Online presentatie Wilbertsplein Bakel

Kom 8 april naar onze online presentatie!

In mei start de herinrichting van het Sint Wilbertsplein in Bakel! ‘Eén echt Wilbertsplein’ is één van de zes projecten in Bakel om het centrum levendiger te maken. Het Wilbertsplein moet een fijne speel- en ontmoetingsplek worden voor jong en oud. Een ander project heet ‘Groene en veilige openbare ruimte’. Hier maakt de rotonde onderdeel van uit. In samenwerking met ondernemersvereniging Bakel wordt de rotonde aangepast om de entree van het dorp te verfraaien en meer zicht te krijgen op het centrum. Deze werkzaamheden starten binnenkort al: van 19 april tot en met 23 april.

Online presentatie

We nodigen iedereen van harte uit voor een online-presentatie over de herinrichting van het plein en de rotonde. We lichten dan o.a. de planning toe en tonen ook de definitieve ontwerpen. Er is ook gelegenheid voor vragen. Je kunt deze vooraf per e-mail aan ons doorgeven.

  • Wanneer: donderdag 8 april 2021

  • Tijd: 19:30-20:30 uur

Presentatie bijwonen? Stuur dan vóór 8 april 2021 (12.00 uur) een e-mail naar nicole.megens@gemert-bakel.nl. Aanmelden is noodzakelijk, want alleen dán ontvang je de uitnodiging met een link voor deelname. Deze link ontvangt u op 8 april in de namiddag. Kun je niet deelnemen? Of reageer je liever schriftelijk? Dan kun je ons jouw reactie ook mailen.

Informatie en vragen

Heb je vooraf al vragen? Dan kun je een e-mail sturen naar sander.nooijen@gemert-bakel.nl.

We zien je graag op 8 april!