Ondersteuning gedupeerden kinderopvangtoeslag

Ben jij als ouder getroffen door de problemen met de kinderopvangtoeslag? De Belastingdienst compenseert je daar dan financieel voor. Maar het kan zijn dat deze compensatie niet voldoende is. Als je hulp en ondersteuning wilt, omdat er problemen zijn ontstaan rondom huisvesting, schulden, inkomen, zorg en opvoeding, neem dan contact op met Marloes Trepels van het gemeentelijk meldpunt gedupeerden kinderopvangtoeslag. Zij is bereikbaar via het algemeen telefoonnummer 0492-378500.

Gemeente ondersteunt iedereen bij problemen met geld
Heb je om andere redenen schulden, kun je je rekeningen niet betalen of kom je er niet meer uit? Voor hulp bij financiële problemen kun je in Gemert-Bakel terecht bij gecertificeerde schuldhulpverleners in het gemeentehuis. Weinig geld hebben, is niet makkelijk. Zeker tijdens de coronacrisis kan er plotseling iets gebeuren: ziekte, verlies van werk of geen inkomsten. Dan kan het snel gaan, schulden stapelen zich op. Belangrijk: trek tijdig aan de bel en voorkom erger.

Van maandag tot en met donderdag zijn onze schuldhulpverleners bereikbaar via schuldhulpverlening@gemert-bakel.nl en via het algemene nummer van de gemeente. Dat geldt ook in geval van een crisissituatie (woningontruiming, afsluiting gas, licht en water).