Mantelzorger? Meld je aan voor de mantelzorgwaardering

Wij waarderen wat je doet. Als geste kun je daarom een Hartje Gemert-bon ter waarde van 60 euro aanvragen. Voor jonge mantelzorgers tot 18 jaar ligt er een bioscoopbon van 25 euro klaar. Aanvragen kan vanaf maandag 2 september!

Heb je vorig jaar de mantelzorgwaardering aangevraagd? Dan krijg je bericht van de LEVgroep over deelname voor 2019. Vraag je de mantelzorgwaardering voor het eerst aan? Op www.levgroep.nl kun je het aanvraagformulier downloaden en uitprinten of ophalen bij de LEVgroep (Vondellaan 51), huisartsenposten, Zorgcoöperatie Gemert, de gemeente of je dorpsondersteuner. Lever de aanvraag vóór 31 oktober 2019 in bij LEVgroep.

Dag van de Mantelzorger
Zet alvast in je agenda: 10 november is de landelijke Dag van de Mantelzorg. Rond die datum organiseren LEVgroep en de dorpsondersteuners per kern een gezellige middag voor mantelzorgers. Dan is de uitreiking van de Hartje Gemert-bonnen en ontmoet je andere mantelzorgers.

Meer info
Heb je nog vragen over de mantelzorgwaardering of over de mogelijkheden van ondersteuning? Neem contact op met Wilma van Grinsven van Steunpunt Mantelzorg Gemert-Bakel, 06-40944887.