Luc Scheepers mist net podium op NK4

Afgelopen weekend werd de vierde ronde van het Nederlands Kampioenschap verreden. Ditmaal in onze zuidelijke buurgemeente, Venray, dus niet zo heel ver van huis. Dit vrij recente kartcircuit is binnen de oval aangelegd. Voor iedereen een nieuw circuit, dus volop uitdaging!

In plaats van gebruikelijk op zaterdagmiddag, werd er op zondagochtend gekwalificeerd. Daar wist Luc de tweede tijd te rijden. Hadden we niet verwacht, maar dit was een mooie meevaller. Tijdens de pre-finale kon Luc prima aanvallen. Inhalen is niet zo gemakkelijk. Bij een aanval op P1 profiteerde de achterliggers, en zodoende viel Luc terug naar de vierde plek.

Tijdens de finale race op zondagmiddag wist Luc wat hem te doen stond. De top vier strijdt namelijk volop mee om het Nederlands Kampioenschap. Een fantastische start reed hem naar de tweede plek. Helaas kon het tempo niet helemaal vastgehouden worden, en een aantal ronden voor het einde moest Luc de twee anderen voorbij laten, in een spannend gevecht.

Luc is nu naar de tweede plaats gezakt in het tussenklassement, en zal over vier weken in Kerpen (D) vol aan de bak moeten! Meer info op www.lucscheepers.nl.