Kinderboekenweek Bibliotheek Lage Beemden

Programma Kinderboekenweek Bibliotheek De Lage Beemden

De Kinderboekenweek is van woensdag 2 oktober tot en met zondag 13 oktober. Het thema is dit jaar ‘Reis mee’. Bibliotheek De Lage Beemden organiseert een aantal leuke activiteiten voor kinderen. Kom naar de Bibliotheek en reis mee in de Kinderboekenweek.

Familiemiddag
Bibliotheek Gemert en een gedeelte van het parkeerterrein zijn ingericht met diverse (bijzondere) voertuigen. Bij elk voertuig is de eigenaar of bestuurder aanwezig. Dus alles wat je altijd al had willen weten kun je op deze middag vragen. Voor kinderen van 6 tot 12 jaar is een speurtocht uitgezet. Ze ‘reizen’ langs alle voertuigen en beantwoorden onderweg de vragen. De antwoorden vormen samen de oplossing van de speurtocht. De familiemiddag vindt plaats op woensdag 9 oktober van 14.00 tot 15.30 uur en is een happening voor de hele familie. Deelnemen aan de speurtocht kost 1 euro, inclusief goodiebag. Aanmelden kan via www.bibliotheeklagebeemden.nl.

Voorlezen met gastlezer
Voor de allerkleinsten wordt op woensdag 2 oktober om 15.30 uur voorgelezen in de Bibliotheken Beek en Donk, Gemert en Boekel. Speciaal voor de Kinderboekenweek wordt er voorgelezen door een ‘bijzondere’ gastlezer.