Kies voeding en leefstijl die past bij jou

Heerlijck Hopveld, de tuinen van VELT-Gemert, organiseert op maandagavond 16 september een presentatie “Kies voeding en leefstijl die past bij jou”. Een back to basic presentatie die wat orde schept in het woud van alle voedingstips, zonder allerlei moeilijk gedoe.
De avond wordt verzorgt door Maartje (v.d. Laar) en Maartje (Kreike) van 19.30-21.30 uur. Maartje van de Laar is consulent natuurlijke gezondheid en Maartje Kreike studeert orthomoleculaire voedingssuppletie.
Je krijgt inzicht welk type jij bent en welke voeding en levensstijl bij je past, zodat je lekker in je vel zit. Het uitgangspunt van Maartje en Maartje is dat je niet alleen een unieke vingerafdruk hebt maar ook een uniek gestel met het daarbij behorende verteringstelsel. Wat voor de ene goed werkt kan voor de ander funest zijn. Zij kijken daarbij ook naar de seizoenen en wat lichaam en geest ondersteunt en in balans brengt.

Nieuwsgierig naar hun persoonlijke aanpak? Geef je dan op! Er kunnen maximaal 20 personen meedoen. De kosten bedragen €5 pp. Mail naar: info@heerlijckhopveld.nl