KennisFabriek met DJ B-Front

Vrijdag 1 februari was DJ B-Front te gast in Beek en Donk bij de vierde KennisFabriek. Mede dankzij de inzet van tienerwerk De Boemerang was het een geslaagde avond, met blije deelnemers. De KennisFabriek organiseert kenniscolleges voor kinderen en jongeren en is een initiatief van Bibliotheek de Lage Beemden.

Bob van der Palen, DJ B-Front, vertelde zijn persoonlijke verhaal. Hoe hij als jongetje, met een passie voor muziek, uitgroeide tot professionele DJ. Hij begon ooit met het maken van muziek in de garage van zijn buurman en nu draait hij als DJ B-Front op grote festivals als Defqon. Met zijn aanstekelijke enthousiasme en fotopresentatie nam B-Front de kinderen mee in de wereld van professionele DJ. Ze kregen zijn muziekprogramma te zien waarmee hij werkt. Ze mochten zelf even aan de slag en natuurlijk was er tijd voor heel veel vragen en een foto met B-Front.

Na het inspirerende verhaal van B-Front was de afterparty met DJ Tijl (11 jaar) uit Beek en Donk. Net als B-Front draait Tijl hardstyle muziek en heeft hij al eens op festivals als WISH OUTDOOR gestaan. Voor Tijl was het geweldig om samen met B-Front zijn passie voor hardstyle muziek te delen. Toen B-Front hem uitnodigde om een keer zijn studio te bezoeken, was het feest voor Tijl natuurlijk compleet.