Inschrijven voor tourspel bij Omroep Centraal en Gemerts Nieuwsblad

Gemerts Nieuwsblad en Omroep Centraal organiseren samen het Jumbo/TWC Gemert Klimklassement. Samen met B en F Media en Tourploeg.nl organiseren zij, na het succes van 2016, 2017 en 2018 opnieuw het legendarische Tourspel.

Iedereen die in het verspreidingsgebied van het Gemerts Nieuwsblad woont en/of werkt mag gratis meedoen. Deelnemers maken kans op mooie prijzen, beschikbaar gesteld door drie lokale fietsenzaken. Voor de eindwinnaar staat een mooie Pointer Grande plus Retro dames of herenfiets klaar, beschikbaar gesteld door Fietsservice Berkvens. De tweede prijs is een fietsdrager van Pro-userdiamant van BikeTotaal Van Sleeuwen. De derde prijs is een kinderfiets van het merk Loekie
(model Superstar), mogelijk gemaakt door Profile Wibo de Jong. Daarnaast zal er onder de deelnemers een Jumbo/Vismawielershirt worden verloot. Over de prijzen kan niet onderhandeld worden.

Wil je mee klimmen met Gemerts Nieuwsblad en Omroep Centraal, ga dan naar www.omroepcentraal.nl of www.gemertsnieuwsblad.nl en klik op de banner. Vul vervolgens je gegevens in en klik op verzenden. Je ontvangt dan binnen afzienbare tijd een e-mail met een link naar het Tourspel, dat is ondergebracht bij Tourploeg.nl, maar alleen toegankelijk voor inwoners van Gemert-Bakel, Boekel, Laarbeek, Erp, Boerdonk en Keldonk.

Als deelnemer aan het Klimklassement stel je je eigen ploeg samen. Iedere ploeg bestaat uit twaalf wielrenners die zowel bij elke etappe als aan het einde van de Tour de France punten kunnen scoren voor je ploeg. Aanmelden kan tot zaterdag 6 juli 2019 12.00 uur.

De volledige spelregels en puntentelling zijn te bekijken op de website www.tourploeg.nl.