Inloopbijeenkomst onderhoud Stippelberg

Begin november hebben we de onderhoudswerkzaamheden aan de weg en fietspad Stippelberg-Kruisberglaan al aangekondigd. De opzet voor de fasering van het werk en de planning willen we graag delen en bespreken met de bewoners.

Hiervoor organiseren we een inloopbijeenkomst op donderdag 24 februari van 16.00 – 20.00 uur in Partycentrum D’n Eik, Meester Hertsigstraat 5 in De Rips. Tijdens de bijeenkomst word je persoonlijk bijgepraat op een door jou zelf gekozen tijdstip. Dit is ook het moment om kennis te maken met de contactpersonen van de aannemer en gemeente tijdens de werkzaamheden.

In verband met de coronamaatregelen willen we graag een beeld krijgen hoeveel personen we kunnen verwachten. Daarom het verzoek om jezelf aan te melden via onderstaand mailadres onder vermelding van het onderwerp. Wij houden ons tijdens de bijeenkomst aan de dan geldende coronamaatregelen.

De start van de werkzaamheden is gepland in de week van 28 februari. Als eerste zal het rooien en snoeien van de bomen langs de weg en het fietspad plaatsvinden. Daarna de onderhoudswerkzaamheden aan het fietspad en de weg vanaf De Rips richting Milheeze. Voor meer informatie over het project verwijzen we je naar de gemeentelijke website onder het kopje ‘Projecten in Gemert-Bakel’. Ook kun je in de zoekbalk de term ‘Stippelberg’ intypen om bij de actuele info te komen.

Heb je vragen? Neem dan contact op met projectleider Gert-Jan Willems via gemeente@gemert-bakel.nl onder vermelding van de projectnaam ‘Groot onderhoud Stippelberg’.

Bron: Gemeente Gemert-Bakel