Grrrrrr…. griezelen op 30 oktober

Elsendorp-Noord organiseert op vrijdag 30 oktober een Halloween lampionnentocht. Een gezellige avonturentocht door het dorp met een beetje griezeligheid. We organiseren de tocht voor alle kinderen die in Elsendorp wonen. De tocht kan tussen 18.00 en 20.00 uur gelopen worden.

Op een aantal plekken, verdeeld over het dorp, staan leuke activiteiten en wat lekkers. In verband met de coronamaatregelen loopt iedereen de route zelf met zijn eigen gezin of begeleiders.

De inwoners van het centrum van Elsendorp wordt gevraagd op 30 oktober, als de lampionnenoptocht door het dorp trekt, hun huis en tuin zo mooi mogelijk en in stijl te versieren. U kunt zich opgeven voor de verkiezing mooist versierde tuin.

Iedereen mag meedoen. We zullen met de lampionnenoptocht, als u zich opgeeft, zo veel mogelijk langs uw huis lopen zodat we met zijn allen ervan kunnen genieten. Wil je meedoen aan de activiteiten stuur dan een mail naar Elsendorpnoord@gmail.com met als onderwerp ‘aanmelden Halloween optocht (of tuin)’ voor 23 oktober.