Afvalkalender nu ook via app beschikbaar

In december 2018 is de nieuwe digitale afvalkalender van BLINK, bereikbaar via mijnblink.nl,  ‘live’ gegaan. In deze digitale afvalkalender kunt u zien wanneer welk afval op uw adres wordt opgehaald. Inmiddels heeft BLINK ook een nieuwe verbeterde afval-app ontwikkeld, genaamd ‘Afvalkalender Blink’. Deze app is te downloaden voor Android en Apple vanuit de App store. Zo kunt u vanaf nu overal uw persoonlijke afvalkalender inzien via uw mobiele telefoon!

De app

De app is gemakkelijk in gebruik. Door uw postcode en huisnummer in te stellen, krijgt u op maat informatie over de afvaldagen, maar ook over de verschillende afvalstromen. Ook kunt u een melding instellen om geattendeerd te worden op de komende inzameling.

Meer informatie of melding? Neem contact op met BLINK

In de digitale afvalkalender vindt u alle informatie en tips over het aanbieden van afval. Heeft u toch nog een vraag? Of wilt u een melding maken van bijvoorbeeld een container die niet geleegd is of plastic afval dat is blijven staan? Dan kunt u terecht bij BLINK via 0800-0492 of klantenservice@mijnblink.nl.