Afvalkalender 2021 bekend

Persoonlijke afvalkalender 2021 staat weer voor je klaar!

Een afvalkalender op maat, waarin je kunt zien welk afval wanneer in jouw straat wordt ingezameld. Deze vind je in de Afvalwijzer van www.mijnblink.nl. Vul je postcode en huisnummer in en klik op ‘OK’ om je eigen afvalkalender te bekijken.

Jaarkalender printen

Postcode en huisnummer ingevuld? Dan kun je onderaan in het blokje ‘Wanneer’ klikken op ‘mijn maand- en jaarkalender’. Hier staat de nieuwe persoonlijke afvalkalender voor je klaar!

Via de knop ‘PDF 2021’ kun je de kalender printen.

Geen toegang tot een computer?

Heb je niet de mogelijkheid om de afvalkalender online te bekijken en te printen? Dan kun je een algemene afvalkalender ophalen in het gemeentehuis. Deze ligt direct bij de ingang van het gemeentehuis voor je klaar. Gezien de huidige coronamaatregelen willen wij vragen dit alleen te doen wanneer je echt geen andere mogelijkheid hebt.

App Afvalkalender Blink

BLINK heeft ook een afval-app ontwikkeld, genaamd ‘Afvalkalender Blink’. Deze app is te downloaden voor Android en Apple vanuit de App store. Zo kun je overal jouw persoonlijke afvalkalender inzien via je mobiele telefoon!

Je kunt in de app via Menu – Instellingen ook aangeven wanneer je een herinnering wil ontvangen. Handig hulpmiddel om op tijd je afval aan straat te zetten.

Meer informatie of melding? Neem contact op met BLINK

In de Afvalwijzer www.mijnblink.nl vind je alle informatie en tips over het aanbieden van afval. Heb je toch nog een vraag? Of wil je een melding maken van bijvoorbeeld een container die niet geleegd is of plastic afval dat is blijven staan? Dan kun je terecht bij BLINK via 0800-0492 of klantenservice@mijnblink.nl.