Regel het met Blink

Online uw afvalcontainer wisselen of milieupas aanvragen? Regel het vanaf nu snel via de Blink Afvalbalie op www.mijnblink.nl.

Per 1 juli 2019 start Blink met de Afvalbalie. Hier regelt u online al uw zaken rondom afval. Zo vraagt u bijvoorbeeld een milieupas of druppel aan (binnen 3 maanden na uw verhuizing of bij verlies of beschadiging van de pas) of maakt u een afspraak voor het omruilen of vervangen van uw afvalcontainer. Heeft u bijvoorbeeld een grotere gft-container nodig? Klik dan op ‘omruilen of vervangen container’, volg de stappen en maak een afspraak. Ook voor het melden van problemen, vragen of klachten kunt u de Afvalbalie gebruiken. Gewoon via pc, tablet of smartphone.

 Hoe werkt de Blink Afvalbalie?

Alle inwoners hebben met hun postcode en huisnummer toegang tot de Blink Afvalbalie. Ga naar www.mijnblink.nl en vul uw volledige postcode en huisnummer in. Ga vervolgens naar ‘Afvalbalie’ (bovenin in de menubalk). Hier vindt u 3 groene blokjes (zie afbeelding). Maak uw keuze en doorloop de vragen.

 Snel en eenvoudig

Met de Afvalbalie regelt u alles rondom afval snel en eenvoudig. Zo geeft u zelf de gewenste datum van de afspraak aan en als u voor de dienst moet betalen, rekent u meteen af (via IDEAL).

Denk mee!

Vragen, opmerkingen of ideeën voor de Afvalbalie zijn altijd welkom! Dus aarzel niet en denk met ons mee! Neem gerust contact op met de klantenservice via 0800 – 0492 of klantenservice@mijnblink.nl.

Blink is de organisatie die o.a. in Gemert-Bakel het afval inzamelt en onderhoudswerkzaamheden uitvoert in de openbare ruimte zoals reiniging van uw omgeving en onkruidbestrijding. Daarnaast breidt Blink de online dienstverlening aan de inwoners meer en meer uit. In december 2018 lanceerde Blink de Afvalkalender. Kort daarna (januari 2019) volgde de AfvalApp. Nu wordt daar de Afvalbalie aan toegevoegd.