Omroep Centraal kan jonge vrijwilligers gebruiken

De medewerkers van Omroep Centraal en partners kwamen zaterdag bijeen voor een nieuwjaarsreceptie in de studio. Behalve elkaar het beste te wensen keek vice-voorzitter Anton van Zeeland in zijn nieuwjaarsrede terug op 2017 maar vooral vooruit naar 2018. Een aantal ontwikkelingen zijn vorig jaar in gang gezet en heeft het bestuur uitbreiding gekregen met Jose van Erp als secretaris en Roel den Hondt als bestuurslid.  De omroep blijft op zoek naar een penningmeester en een voorzitter.

Omroep Centraal is in 2017 veel in de zeven kernen geweest voor activiteiten te filmen en verslaggeving radio. Toch is de lokale Omroep opzoek naar nieuwe vrijwilligers. Er zijn een aantal jongeren die inzetbaar zijn maar de jeugd achter de camera zou meer kunnen. Ook op techniek gebied, bediening mengpaneel in de studio, verslaggevers of redactiemedewerkers is behoefte.

Plannen voor 2018 zijn er voldoende. De komende carnaval, de verkiezingen maar ook andere dingen die spelen binnen Gemert-Bakel worden door de vrijwilligers van Omroep Centraal mee genomen. We moeten het dan wel weten als u iets gaat organiseren dus mail deze tijdig door naar redactie@omroepcentraal.nl.