Mantelzorgers bedankt!

Wij waarderen jullie inzet! Onbetaald, en vaak voor een lange periode, zorgen jullie voor een chronisch ziek of beperkt familielid, vriend of kennis. Om ons welgemeende ‘dankjewel’ kracht bij te zetten, kun je een financiële waardering van 100 euro aanvragen. Voor mantelzorgers tot achttien jaar ligt er een bioscoopbon van 20 euro klaar.

Dus ben je mantelzorger en verleen je in 2018 tenminste acht uur per week, langer dan drie aaneengesloten maanden zorg aan je naaste? Dan kun je tot en met 31 oktober 2018 de mantelzorgwaardering aanvragen.

 Hoe doe ik dat?

Heb je vorig jaar de waardering ontvangen? Of sta je geregistreerd als mantelzorger bij de LEV-groep? Dan ontvang je begin september automatisch bericht van het Steunpunt Mantelzorg. Heb je vorig jaar de waardering niet gehad en denk je wel in aanmerking te komen? Dan kun je op www.levgroep.nl het aanmeldformulier downloaden. Lukt dat niet? Haal dan een formulier op bij de LEV-groep (Vondellaan 51 in Gemert), het gemeentehuis, bij de huisartsen in Gemert-Bakel, Zorgcoöperatie Gemert of de dorpsondersteuner uit je buurt. De aanmeldformulieren kun je uiterlijk tot en met 31 oktober inleveren bij de LEV-groep.

 Dag van de Mantelzorger

Noteer ook alvast de Dag van de Mantelzorger in de agenda: zaterdag 10 november in Gemert en zaterdag 17 november in Bakel. Van 14.00 tot 16.00 uur serveren wij een high tea onder het genot van achtergrondmuziek. Opgeven kan bij de LEV-groep.

Vragen?

Heb je nog vragen over de mantelzorgwaardering? Wil je je opgeven voor de mantelzorgmiddag? Of wil je iets weten over ondersteuning? Neem dan gerust contact op met Wilma van Grinsven van het Steunpunt Mantelzorg Gemert-Bakel bij de LEV-groep, 06-40944887 of via het kantoor van de LEV-groep, 0492-363026. Mailen kan naar wilma.vangrinsven@levgroep.nl.