KVW Kelmoso krijgt meeste stemmen in Handel

Tijdens de uitreiking van de Clubkas Campagne van Rabobank Peel Noord werd zondag als laatste Handel aangedaan. 24 verenigingen en clubs uit de Mortel, Handel en Elsendorp ontvingen hier een cheque met een mooie bedrag na gelang zij stemmen hadden gekregen van de leden van de plaatselijke bank in Gemert-Bakel. Onder de warme klanken van fanfare Sint Cecilia uit Handel werd iedereen ontvangen.

De heer Peter van Loon riep de verenigingen naar voeren en uit handen van Conny van den Broek uit Handel, Jo Kusters de Mortel en Henri van Summeren  uit Elsendorp kregen zij de cheque uitgereikt.

Natuurcentrum De Specht, speeltuin Handel en kindervakantieweek Kelmoso Elsendorp /De Mortel bleken tot de top drie te horen van de meest uitgebrachte stemmen. Kelmoso bleek de meeste stemmen te hebben ontvangen gevolgd door de speeltuin en De Specht.

Er deden aan de clubkas campagne van Rabobank Peel Noord 209 clubs en verenigingen mee. Er waren 222380 stemmen die door 4476 leden van de bank waren uitgebracht. 100.000 euro werd er verdeel over Gemert-Bakel en Laarbeek wat neer kwam op 4.47 euro per stem. In het voorjaar van 2018 zal de bank wederom een clubkas campagne organiseren.