Inschrijving Klimklassement 2018 van start

Gemerts Nieuwsblad en Omroep Centraal bundelen wederom de krachten en presenteren het Klimklassement 2018. Samen met B en F Media en Tourspel.nl organiseren zij, na het succes van 2016 en 2017 opnieuw het legendarische Tourspel.

Iedereen die in het verspreidingsgebied van het Gemerts Nieuwsblad woont en/of werkt mag gratis meedoen. Deelnemers maken dagelijks exclusief kans op mooie prijzen, beschikbaar gesteld lokale fietsenzaken.

Wil je mee klimmen met Gemerts Nieuwsblad en Omroep Centraal, klik dan op de banner die op www.gemertsnieuwsblad.nl staat. Vul vervolgens je gegevens in en klik op verzenden. Je ontvangt dan binnen afzienbare tijd een e-mail met een link naar het Tourspel. Dat is ondergebracht bij Tourploeg.nl, maar alleen toegankelijk voor inwoners van Gemert-Bakel, Boekel, Laarbeek, Erp, Boerdonk en Keldonk.
Als deelnemer aan het Klimklassement stel je je eigen ploeg samen. Iedere ploeg bestaat uit 12 wielrenners die zowel bij elke etappe als aan het einde van de Tour de France punten kunnen scoren voor je ploeg.

Aanmelden kan tot zaterdag 7 juli 2018 12.00 uur.
De volledige spelregels en puntentelling zijn te bekijken op de site www.tourploeg.nl Voor het Klimklassement is een prachtig prijzenpakket samengesteld.

Omroep Centraal lanceerde in de jaren negentig een eigen Klimklassement. Het door Ton Kuipers en Cor Kohlen bedachte spel was volgens anchorman Arno Maas een schot in de roos. “Half Gemert speelde mee en volgde onze live-radio-uitzendingen op de voet. Zelfs baby’s van tien maanden hadden zich ingeschreven. Op het toppunt hadden we 1400 deelnemers.” In 2009 en 2010 keerde het Klimklassement terug bij de Omroep.

Omroep Centraal en Gemerts Nieuwsblad zijn lokale partners, omdat ze elkaar op mediagebied perfect aanvullen en de visie voor en door de gemeenschap delen. “De samenwerking is erg goed en er is heel veel respect voor elkaar”, zegt Rob Vlemmings. “Met het Klimklassement kunnen we ook dit jaar samen iets terugdoen voor onze kijkers, luisteraars en lezers, want met hen maken we Gemert-Bakel sterker.”