Ga jij naar de brugklas?

 En vind je dat best spannend? Omdat je moeilijk nieuwe vrienden maakt of bang bent dat je nergens bij gaat horen? Dan is de training Plezier op school misschien iets voor jou. De training helpt je bij het maken van een goede start.

 Je bent echt niet de enige. Dus je doet de training samen met andere jongeren die er ook zo over denken. Na een kennismakingsgesprek met je ouders erbij heb je twee dagen training in een groep met andere aanstaande brugklassers. Rond de herfstvakantie kom je als groep kinderen nog eens samen om te bespreken hoe het gaat.

 Voor de ouders

De zomercursus is gratis en er kunnen maximaal tien leerlingen meedoen. Op die manier is er voldoende aandacht voor iedereen. Plaatsing gebeurt op volgorde van aanmelding en na een intakegesprek. De trainingsdagen zijn op 15 en 16 augustus van 9.00 tot 17.00 uur bij het Commanderij College, locatie Sleutelbosch in Gemert. De trainers zijn Vic van Dijck en  Suzanne Bos (06-41517898) suzanne.bos@levgroep.nl.

Inschrijven
Inschrijven kan op www.lerenmetlev.nl. Daar kies je voor Z’inzicht, daarna Jongeren en dan zie je in het rijtje de training Plezier op school –overstappen naar de brugklas staan.